آیا خانم بنده میتونه لوازمی را که من خریدم ببرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #49437178

باسلام و عرض ادب
یه سوال دارم .. بنده بعد از ۲۰ سال زندگی درحال طلاق با خانمم هستیم .. اینجانب مرد و پدر خانواده هستم .. لوازم جهیزیه ای که خانم بنده ۲۰سال پیش اورد همون اوایل زندگی از رده خارج و خراب و غیر قابل استفاده شد و طی این سالها خودم از مال خودم اکثر لوازم منزل را خریدم مثل فرگاز و ماشین لباس شویی و ال ای دی و تخت خواب و.. حتا مبلمان منزل ..که همه این لوازم بهترین برند و خوب هستن.. الان که خانم بنده دنبال طلاق رفته شنیدم که ادعا کرده لوازم را پدرش خریداری کرده و میخاد ببره درحالی که لوازم جهیزیه ایشون خراب و از کار افتاده در انبار منزل ما وجود داره.. آیا خانم بنده میتونع لوازمی را که من خریدم ببره ؟؟ واینکه آیا من اجازه دارم فقط لوازمی که خودم خریدم را همین الان از خانه به جای امن ببرم؟؟؟
باتشکر از همه عالیجنابان وکلا

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مالکیت شما بر لوازم مذکور اثبات گردد همسرتان حق انتقال آنها را ندارد .

سلام
خیر حق بردن وسایل ندارند
حق دارید پیگرد قانونی کنید