آیا به نظر شما اگر اعتراض کنم رای اینجانب نقض میشود در دادگاه و اگر بشود فایده ای دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #49412802

با سلام
اینجانب بعد از چند سال که کارگاه تعطیل شده بمراتب دچار حادثه بینایی و جسمی شدم وزارت کار سختی و زیان اور را تایید کرد و رفتم شکایت کردم از کارفرما بعلت سهل انگاری در لوازم بهداشتی که موجب صدمات بنده شده و کارشناس دادگستری بعدا به کارگاه رفت و علت حادثه را با کار تایید کرد ولی کارفرما در دادسرا حضور نمی یافت و هیچ توضیحی نیامد بدهد و دادسرا حکم جلب برای متهم فرستاد درب منزل ولی متهم از ان منزل کوچ و نامعلوم شده بود و دادسرا هم بعد از تحقیقات مقدماتی رای به رفع توقیف داد و علت ان را نداشتن ادله کافی نوشته بود ایا به نظر شما اگر اعتراض کنم رای اینجانب نقض میشود در دادگاه و اگر بشود فایده ای دارد یا بی فایده است ادامه دادرسی متشکرم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما در موعد مقرر به رای اصداری اعتراض نمایید دادگاه باتوجه به نظر کارشناس رای صادرخواهد نمود.