آیا با وجود این شرایط من میتونم مانع سرکار رفتن خانومم بشم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۸ #49383552

سلام خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
خانوم من حدود ۶ ماهه که در بیمارستانی مشغول به اشتغال شده.. ما دارای دو فرزند ۴ و یکساله هستیم.. مسافت محل کار خانوم من حدود یکساعت و از ساعت ۷ صبح تا ۳ بعدظهر هستش منم خودم کارمند هستم.. بچه ها رو پیش مادرم میزاریم .. با توجه به سن بچه ها نگهداری از اونا برای مادرم بسیار سخته و از وقتی هم که خانوم سر کار رفته کلا زندگیم بهم ریخته رو تربیت بچه ها کنترل خاصی نداریم و رسیدگی به اونها خیلی کم شده آیا با وجود این شرایط من میتونم مانع سرکار رفتن خانومم بشم یا نه؟
باید بگم که تو عقد نامه شغل خانومم خانه دار ذکر شده و هیچ شرطی هم در مورد سر کار رفتن خانومم ندادم.و الانم برای سرکار رفتنش از من هیچ برگه مبنی بر رضایت نگرفتن فقط خانوم یه برگه از اسناد رسمی گرفته که تا ده سال حق انتقالی گرفتن از محل کارش برای جای دیگه رو نداره .والسلام
ببخشید طولانی شد.. ممنون میشم راهنمای کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید با حکم قضایی مانع از اشتغال همسر خود شوید