مرد چگونه میتواند اثبات کند که زن تمکین خاص ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۶ #49357389

سلام

در پرونده شکایت نفقه وقتی زن تمکین دارد و در منزل است.

مرد چگونه میتواند اثبات کند که زن تمکین خاص ندارد؟

و نفقه تعلق نمیگیرد.

راهکار برای زن چیست تا بتواند نفقه اش را بگیرد؟

و مرد هیچ وقت پول به زن نداده و کارت به کارت هم نکرده، زن شاغل است و خودش خرج خودش را در میاورد ولی در یک منزل هستن.

راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرد چگونه میتواند اثبات کند که زن تمکین خاص ندارد؟

و نفقه تعلق نمیگیرد.
با حضور زوجه در منزل زوج اصل بر تمکین زوجه، و دریافت نفقه است ،.
مگر خلافش ثابت شود
.
اثبات عدم تمکین خاص صرفا با اقرار و سوگند زوجه امکان پذیر است
راهکار برای زن چیست تا بتواند نفقه اش را بگیرد؟
اولا برای نفقه های آتی می توانید درخواست کنید که به حساب شما واریز شود
و مرد هیچ وقت پول به زن نداده و کارت به کارت هم نکرده، زن شاغل است و خودش خرج خودش را در میاورد ولی در یک منزل هستن.

اگر زوجه متمول بوده باز هم زوج موظف است قانونا نفقه او را پرداخت کند.
ثانیا باید به نحوی و با مدرکی اثبات کنید نفقه نگرفته اید که نهایت امر قسم دادن همسرتان است

موفق باشید

با حضور زوجه در منزل زوج اصل بر ابن است که تمکین میکند و نفقه دریافت کرده است.مگر اینکه هر یک از طرفین بتواند خلافش را ثابت کند.
اثبات عدم تمکین خاص صرفا با اقرار و سوگند زوجه امکان پذیر است.
حتی اگر زوجه متمول بوده یا شغل پردرامدی داشته باشد باز هم زوج موظف است قانونا نفقه او را پرداخت کند.

علم پیدا کردن به این امر که کدام یک از زوجین تمایل به تمکین خاص ندارد با مراجعه به پزشک قانونی میسر نبوده مگر اینکه قاضی از اظهارت طرفین علم به این قضیه پیدا کند بنابراین با حضور زوجه در منزل اصل بر این است زوجه تمکین داشته و نفقه نیز به ایشان تعلق می گیرد.