میگوید چون ملک قدیمی هست فقط قیمت کف را پرداخت میکند و انبار و طبقه دوم را که سقف شیروانی دارد را قبول نمیکند؛ تکلیف بنده چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۱ #49340161

با عرض درود و ادب .
بنده صاحب سرقفلی و حق کسب و پیشه دکان تجاری هستم که ۶۹ سال است سابقه کسبی و شهرداری و مالیاتی دارم جهت فروش سرقفلی به مالک کارشناس رسمی مراجعه کرده و اعلان کرده انبار متصل به دکان و طبقه دوم هم در محاسبه مبلغ محاسبه میگردد لکن مالک میگوید چون ملک قدیمی هست فقط قیمت کف را پرداخت میکند و انبار و طبقه دوم را که سقف شیروانی دارد را قبول نمیکند .حال تکلیف بنده چیست؟ من در دهه ۳۰ شمسی ملک را با انبار و طبقه فوقانی از ایشان اجاره کرده ام و در اجاره نامه هم قید شده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر کارشناسی ملاک است در صورت عدم پذیرش نظر کارشناس، نظر کارشناسی قابل اعتراض می باشد

با سلام و احترام
فقط میتوانند به نظر کارشناس اعتراض کنند

با درود
اگر در اجاره نامه ذکر شده باشد حق با شماست.

صرفا میتوانند به نظر کارشناس اعتراض کنند

سلام
نظر کارشناس مربوطه ملاک است،نه مالک!
مالک فقط میتواند به نظر کارشناس اعتراض کند که موضوع مجددا توسط هیات کارشناسی بررسی شود.

صرف گفته مالک ملاک نیست درصورت عدم قبول نظر کارشناس می تواند اعتراض کند ونظر هیات کارشناسی را بخواد

درود
مالک اگر به نظر کارشناس معترض است فقط می تواند اعتراض کند به صرف گفته ایشان نیست.