تقصیر شرکت آب‌وفاضلاب در ترکیدگی لوله آب شهری با عبور خودرو

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵ #49325870

سلام، آیا می‌توان گفت که اگر عبور یک خودرو از کوچه سبب شکستگی لوله آب شهری و در نتیجه آسیب رسیدن به ماشین یا خانه‌ای گردد، مقصر شرکت آب و فاضلاب است که اجرای طرح لوله‌کشی و تعمیر و نگهداری آن درست نبوده است؟ زیرا کوچه محل عبور و مرور خودروهاست و شرکت آب و فاضلاب باید به گونه‌ای لوله‌کشی کند که عبور ماشین مشکلی برای آن ایجاد نکند. اگر همین طور است که من نوشته‌ام، آیا قانونی وجود دارد که برای اثبات این مطلب بتوان به آن استناد کرد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس طبقرنظر کارشناس طرح دعوا نمایید

سلام علیکم
ابتدا به جهت اینکه بتوانید تقصیر اداره آب و فاضلاب را اثبات کنید نسبت به ثبت دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس در شورای حل اختلاف اقدام نمایید تا کارشناس مربوطه مقصر حادثه را مشخص نماید

اگر تقصیر را ثابت نمایید برا اساس قانون مسوولیت مدنی میتوانید از آنها شکایت نمایید.

سلام، اگه بتونین ثابت کنین که شرکت در انجام وظایفش قصور داشته و منطبق بر اصول فنی کار نکرده و همین موضوع موجب خسارت شده به استناد قانون مسئولیت مدنی باید از عهده خسارت بربیاد. ابتدا مطمئن بشین سپس دادخواست بدین

اگر به طور قطع یا با ضریب احتمال بالا، تصور میکنید که قصور از جانب اداره آب و فاضلاب بوده و این موضوع را میتوانید به تایید مسئولین فنی برسانید، میشه در دادگاه صالح، علیه آن اداره ثبت شکایت کرد.

با سلام
در ترکیدگی لوله عوامل متعددی ممکن است دخیل باشد و شاید نتوان صرفا یک ارگان را به عنوان تنها مقصر معرفی کرد. به هرحال با توجه به تخصصی بودن امر، اظهار نظر در این رابطه با کارشناس است.

با درود ، بلحاظ اینکه موضوع تخصصی و فنی است ، اگر بر اثر لوله کشی نادرست و غیر اصولی به خانه ای یا خودرویی آسیب و خسارتی وارد شود ، باید ابتدا از شورای حل اختلاف محل دادخواست تامین دلیل با ارجاع به کارشناس مربوطه مطرح کنید تا مقصر و میزان تقصیر اداره آب یا شهرداری منطقه مشخص شود سپس باستناد نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت وارده با ارجاع به کارشناس مربوطه جهت تعیین میزان خسارت وارده توام با خسارت دادرسی و کارشناسی از دفتر خدمات قضایی به دادگاه یا شورای حل اختلاف محل حسب مورد مطرح نمایید