ابطال شروط مبایعه‌نامه عادی ملکی بعد از دریافت سند رسمی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۹ #49253334

با سلام، بنده ملکی را خریده‌ام که در مبایعه‌نامه شرط استفاده از منافع مبیع تا پایان عمر فروشنده را درج نموده‌ام. بعد از سند زدن ملک آیا شرط سند عادی (مبایعه‌نامه) باطل می‌شود؟ با توجه به اینکه سند رسمی بر سند عادی ارجحیت دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر شروط همچنان معتبر است و تبدیل شدن سند عادی به سند رسمی شروط را ابطال نمیکند.

با سلام
خیر شرط مزبور همچنان معتبر و لازم الوفا می باشد.

سلام
طی چه عقدی این توافق را منعقد کرده اید؟ در سند رسمی در توضیحات پشت سند امده است؟

انتقال ملک بوسیله سند رسمی در خصوص عین ملک هست و ارتباطی به منافع آن که در سند عادی شرط استفاده برای فروشنده درج شده ،ندارد لذا این شرط کماکان معتبر می باشد و فروشنده میتواند از منافع ملک در زمان حیات استفاده نماید

با سلام
شرط همچنان به قوت و اعتبار خود باقی است و نوع سند تاثیری در این موضوع ندارد.

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، خیر، تبدیل شدن نوع سند از عادی به رسمی ، مفاد شرط ضمن عقد را باطل و از بین نمی‌برد . اگر بعداز تبدیل به سند رسمی کتبا تمامی شروط قبلی را اسقاط می‌کردید ، اونموقع شرط از بین می‌رفت

خیر ، همچنان به قوت و اعتبار خود باقی است.