نفقه پسر در چه صورتی پرداخت میگردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۹ #49250796

پسرم ۶ ماهه از خانه همراه مادرش خارج شده و رفته منزل مادر بزرگش...لازم به ذکره سن پسرم ۱۸ سال تمام شده ولی بدلیل معلولیت شکایت نفقه رو مطرح کرده...صد البته بنده تو این شش ماه در حد توانم کمک مالی کردم به ایشون..حتی برای گواهینامه نزدیک یک میلیون براش هزینه کردم..و نیز یه گوشی به مبلغ ۹ میلیون براش خریدم.. ولی متاسفانه رفته شکایت کرده و درخواست نفقه کرده... سوالم اینه ایشون که به سن تکلیف رسیده میتونه درخواست نفقه رو مطرح کنه یا نه؟؟ ایشون ماهیانه مبلغ دویست هزار تومن بخاطر معلولیت از بهزیستی حقوق دریافت میکنه.. با من هیچ مشکلی ندارن ولی مطمئنم با توجه به حرفهای مادرش اقدام به این کار کرده

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه پسر بعد از ۱۸ سالگی و اتمام دوره سربازی در صورتی که بتوانند امرار معاش کنند و مانعی نباشد از دوش پدر خارج بوده و فرزند دختر هم تا هر سنی باشند تا قبل ازدواج برعهده پدر میباشد حال اگر معلولیت فرزند شما مانع امرار معاشش باشد و با توجه به اینکه مبلغ دریافتی از بهزیستی با توجه به شرایط جامعه کفاف حداقل ها هم نمیشود میتواند از شما شکایت کند

بله امکان مطالبه نفقه وجود دارد

به درود
اگر فرد مستحق نفقه تشخیص داده شود، دادگاه با نظر کارشناس میزان آن را مشخص خواهد کرد.

یکی از وظایف والدین این است که از فرزندان خود نگهداری کنند و قانونگذار حضانت و نگهداری از فرزند را هم حق و هم تکلیف والدین دانسته است. طبیعی است، نگهداری از فرزندان مستلزم خرج کردن و هزینه کردن آنهاست.
پسران تا هجده سالگی و تا زمانی که در خانه پدر خود تحصیل می‌کنند، حتی در صورت جدا نشدن پدر و مادر از هم می‌توانند دادخواست نفقه فرزند ارائه کنند؛ اما پس از هجده سالگی و با اتمام تحصیل دیگر پدر وظیفه‌ای برای پرداخت نفقه او نخواهد داشت، در سوال چون شخص معلولیت دارد شما متناسب با شرایط مکلف به پرداخت نفقه می باشید، البته نفقه عادلانه نه هر مبلغی.

سلام و درود، فرزند پسر در صورت نیاز مالی تا بیست سالگی حق دریافت نفقه خواهد داشت و پس از آن صرفا با اشتغال به تحصیلات دانشگاهی که تا بیست و‌ پنج سالگی این حق را دارا خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

درود
اگر معلولیت ایشان مانع کار کردنشان باشد نفقه با شماست در غیر اینصورت پرداخت نفقه بره عهده شما نمی باشد.

با سلام.پدر تا سن ۱۸ سالگی ملزم به پرداخت نفقه می باشد.با توجه به منبع مالی ایشان جایی برای پرداخت نفقه شما نمی ماند.

پرداخت نفقه تا سن ۲۵ سالگی در صورتی که شغل نداشته باشن ودر حال تحصیل باشن بر شما تکلیف قانونی است ودر صورتی که وجه واریزی از بهزیستی تکافو ننماید میتوانند علیه شما دادخواست مطرح نماید