پلیس فتا میتونه متوجه بشه که چه کسی این کارو کرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #49222327

شخصی از چتهای تلگرام من اسکرین شات گرفته و از اکانت خودم تو تلگرام و واتساپ به بقیه ارسال کرده
من وقتی فهمیدم دلیت اکانت کردم الان میخواستم ببینم شکایت کنم پلیس فتا میتونه متوجه بشه که چه کسی این کارو کرده؟!

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا این امکان برای فتا به دلیل عدم دسترسی به دیتا بیس تلگرام ممکن نیست مگر اینکه ادرس ارسال کننده به صورت فوروارد در بالای عکس ها موجود باشد و شخص نیز اکانت خود را حذف ننموده باشد

با سلام و احترام
خیر مخاطب با توجه به عدم وجود سرور های پیام رسان های خارجی و عدم دسترسی به این پیام رسان ها و عدم همکاری این پیام رسان ها با ایران امکان ان وجود ندارد مگر اینکه شما دلایل و اسناد و مدارک محکمه پسندی در اختیار داشته باشید
موفق باشید

سلام
معمولا پلیس فتا می توانند این موارد را کشف نمایند و از امکانات و فناوری خوبی در این رابطه برخوردار هستند.