آیا می توانم وکالت نامه رو باطل کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #49213377

بسمه تعالی
با سلام سوال دارم و فایل وکالت نامه و صلح نامه را برای شما ارسال می کنم یک وکالت نامه در تاریخ ۱۲ / ۰۶ / ۱۳۹۲ دادم به شخصی جهت پرداخت اقساط ملک خودم که در عوض یک امتیاز و ۳ دانگ تاکسی بهم بده در جزیره کیش اما چون در آن زمان سرباز بودم و یک سفید امضاء در محل کارم در آزانس داشتم نزد مدیر آزانس به عنوان خسارات احتمالی به آزانس یا سرقت یک سفید امضاء دادم به مدیر آزانس پس از چند سال به ما از طرف سازمان منطقه آزاد کیش زمین دادن که من به یکی از همکار هام راننده تاکسی بود مالک ۶ دانگ تاکسی بود گفتم تو ۳ دانگ تاکسی تو بهم بده منم منم زمین میدم چون بهم اعتماد داشتیم من رفتم خدمت بعد از یک مدت گفت من چند تا قسط از زمین رو دادم اما میگن شما باید وکالت نامه داشته باشی که من در تاریخ ۱۲ / ۰۶ / ۱۳۹۲ در دفتر خانه ۲۰ کیش یک وکالت نامه امضاء کردم اما بعد از اتمام خدمت امدم که ۳ دانگ تاکسی ام رو بگیرم بهم گفت تو زمین رو بهم فروختی من بهت بدهی ندارم بعد یک صلح نامه بهم نشون داده که فهمیدم اون سفید امضایی بوده که به آزانس داده بود چون رفتم آزانس گفتم سفید امضاء منو بدید دیدم نیست که بده بهم بعد مدیر آزانس یکی از اعضاء تحویل زمین بود با تبانی سفید امضاء من رو تبدیل کردن به صلح نامه در ضمن هیچ گونه وحه ای بهم ندادن رسیدی هم ندارن که پول زمین رو بهم پرداخت کردن
آیا می توانم وکالت نامه رو باطل کنم چون شکایت خیانت در آمانت کردم اما سفید امضاء منو قاضی نداد کارشناسی و اعلام کرد دادخواست بده البته زمانی که به قاضی گفتم جناب وکالت نامه من در تاریخ ۱۲ / ۰۶ / ۱۳۹۲ زده ولی صلح نامه در تاریخ ۲۴ / ۰۶ / ۱۳۹۲ هستش که من در آن زمان خدمت بودم پس نه پولی گرفتم نه بودم تا صلح نامه تنظیم کنم جناب قاضی

رای دادگاه رو برای شما می فرستم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت از عقود جایز بوده و هریک از طرفین حق ایقاع فسخ آنرا دارند

در صورتی که وکالت بلاعزل بوده قابل ابطال نمی باشد.

با سلام
وکالت از عقود جایز بوده و هریک از طرفین حق ایقاع فسخ آنرا دارند اما برای راهنمایی دقیق در این خصوص پیشنهاد میکنم از طریق ارزیابی و اخذ مشاوره تلفنی اقدام فرمایید.
مؤید باشید

وکالتنامه قابل ابطال نبوده و میتوانید از طریق دفتری که تنظیم شده اقدام به عزل وکیل نمایید البته اگر بلاعزل نباشد . در خصوص سایر مسایل مطروحه نیز باید مدارک رویت و بررسی شود تا بتوان راهنمایی لازم را به عمل آورد .