پیگیری و شکایت از محل کار زوج برای ارائه ندادن درست حقوق و مزایای زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #49202366

با عرض سلام،بنده در مورد مهریه خود از دادگاه درخواست ارائه فیش حقوقی زود که شامل حقوق،مزایا،اضافه کار پاداش حق مسئولیت و... دادم و قاضی حقوقی دادگاه خانواده برگه استعلام حقوق دریافتی زوج را که موارد ذکر شده بالا یک به یک در آن درج شده را خواستار شدن،اگر محل کار ایشان که کارخانه ای نیمه دولتی است همچنان اطلاعات نادرست ارائه دهند چگونه میتوانم این قضیه را پیگیری کنم و یا از امور مالی یا اداری شرکت شکایت کنم از کدام طریق میتوان شکایت کرد،اداره کار،؟دادگاه؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق بیمه پیگیری نمایید

سلام
با درخواست استعلام از دادگاه میتوانید موضوع را از طریق بیمه ی مربوطه پیگیری نمایید.

اصل بر این است که فیش حقوقی ارایه شده صحیح بوده و شما اگر مدعی هستید فیش حقوقی وی غیر از این است باید بتوانید ثابت کنید . و اگر ثابت کردیدکه انها برای تضییع حق شما حقایق را پنهان کرده اند حق شکابت دارید