اگه جرمم ثابت بشه چقدر حبس و زندان و جریمه نقدی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۰ #49127106

سلام ....
بنده حقیر صاحب سایت اینترنتی هستم از نماد الکترونیکی که منقصی شده است استفاده کردم و این پیام برای من آمده است چیکار کنم؟
با تشکر از متخصصین سامانه
صاحب امتیاز محترم کسب و کار اینترنتی
با سلام
به اطلاع می‌رساند، به استناد ماده ۵۲۵ فصل جعل و تزویر قانون مجازات اسلامی، شما مرتکب به فعل جعل نماد اعتماد الکترونیکی شده‌اید. چنانچه ظرف مدت ۲۴ ساعت آینده نسبت به رفع آن اقدام ننمایید، دامنه کسب وکار شما فیلتر و از طرف این مرکز اقدام به تنظیم شکایت کیفری خواهد شد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا یک تذکر است لذا ظرف بیست و چهار ساعت نسبت به حذف نماد اقدام نمایید در غیر این صورت قابل شکایت خواهد بود

این پیام در حد اخطار بوده و معنی شکایت را نمیدهد . اگر ظرف ۲۴ ساعت نماد را حذف نمایید جرمی برای شما متصور نخواهد بود .

با سلام
۲۴ ساعت مهلت دارید تا نماد الکترونیک خودرا عوض کنید چون به شما به دلیل جعل نماد تذکر داده شده اگر رفع نکنید واصلاح نکنید می توانند با مراجعه به پلیس فتا از شما شکایت کند