آیا کارفرما می‌تواند بعد از شکایت کارگر در اداره کار او را تهدید جانی کرده و تهمت دزدی و پرونده سازی علیه وی را داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #49118925

بنده به مدت ۱۵ ماه در یک انتشارات مشغول به کار بودم و تا انتهای برج ۱/۹۹ قرارداد کاری داشتم، کارفرما به طور شفاهی من رو به همرام همکارم تعدیل نیرو کردن و گفتن از ۱ آذر دیگه به محل کار مراجعه نکنین تا تسویه حساب بشید من ۵ تا سفته ۱ میلیونی برای حسن انجام کار بردم که روشون نوشته شده بابت حسن انجام کار و غیر انتقال به غیر، از طرف انتشارات به ما نامه عدم نیاز ندادن و من هم اداره کار شکایت کردم حالا کارفرما تماس گرفته ضمن تهدید جانی بنده رو تهدید کردن که علیه من پرونده سازی میکنن و تهمت دزدی پول و اطلاعات به من زدن آیا با توجه به اینکه متمول هستن میتونن پرونده سازی کنن؟ من رسید بابت سفته هام ندارم؟ و اینکه بیمه من رو به جای ۱۵ ماه ۱۰ ماه ریخته شده ۲ماه اصلا بیمه برام نریختن و ۳ماه اول رو بخاطر آزمایشی بودن دوره من رو بیمه نکردن، اگه بیمه به نام مدیر عامل نباشه و به نام یکی دیگه از مدیران شرکت باشه من باید از مدیر دیگر هم شکایت کنم یا شکایت اولیه کافی است؟ (ببخشید طولانی شد)

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تهدید در قانون جرم انگاری شده است و هر گونه طرح پرونده در محاکم نیازمند ارائه اسناد و مدارک محکمه پسند میباشد که در صورتی که موارد اتهامی را انجام نداده باشید قاعدتا جای نگرانی ندارید
در خصوص شکایت بیمه همان شکایت اولیه کافیست