آیا اجرای احکام خسارت را از پیمانکار میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #49115583

باسلام
با یک پیمانکار قراردادی بسته بودم که به تعهدات خود عمل نکرد به دادگاه شکایت کردم که ریس دادگاه گفتن که به داوری بریم
به داوری رفتیم و قرار شد که تعهدات خودشون رو اجرا کنند
متاسفانه باز هم به تعهداتشون عمل نکردن باز به داوری مراجعه کردم و گفتند که باید بفرستیم به اجرای احکام
خواستم بدونم مراحل اجرای احکام چطور میباشد؟
و چقدر زمان میبرد؟
در داوری هم میزان خسارتی تعیین شد
آیا اجرای احکام خسارت را از پیمانکار میگیرد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم داوری در صورتی قابلیت اجرایی دارد که دادگاه مربوطه نسبت به درخواست اجرای آن بررسی و اتخاذ تصمیم نموده باشد. مضافا اینکه جهات بطلان حکم داوری به شرح منعکس در ماده ۴۸۹ قانون آئین دادرسی مدنی (آن دسته از مواردی که جزء قواعد آمره است) وجود نداشته باشد در اینصورت دادگاه به دفتر اجرای احکام مربوطه دستور صدور اجرائیه را وفق مقررات قانونی صادر خواهد نمود. دادگاه صلاحیتدار جهت رسیدگی به درخواست صدور اجرائیه دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوی را دارد و یا دادگاهی که موضوع را به داوری ارجاع نموده است

سلام
رای داوری لازم الاجرا ست و پس از ابلاغ آن به طرف مقابل به ضمیمه کردن گواهی ابلاغیه می توانید درخواست صدور اجراییه نسبت به رای داوری بنمایید.

سلام

شما ابتدا باید اقدام به تقاضای ابلاغ رای داور از دفتر خدمات قضایی نمایید و پس از ابلاغ رای داور متعاقبا باید تقاضای اجرای رای داور کنید و مراتب از طریق اجرای احکام موضوع پیگیری و رای داور اجرا می شود