اعسار از پرداخت یک‌جای مهریه، تاثیر آن بر پرداخت دیه

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۵ #49109626

چنانچه پرونده‌های متعدد حقوقی و کیفری شامل مهریه، نفقه، اجرت‌المثل و دیه ضرب‌وجرح بین زن و شوهر وجود داشته باشد و زوج قصد دادخواست اعسار از پرداخت یک جای مهریه را تنظیم نماید، آیا قاضی می‌تواند محکومیت‌های پرداخت دیات را به دلیل مقصر بودن زوج در رای اعسار نادیده بگیرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر این دو امر ارتباطی با یکدیگر نداشته و جهت پذیرش یا رد ادعای اعسار وضعیت مالی فعلی شخص بررسی و بر مبنای آن اتخاذ تصمیم می شود.

با سلام
در خصوص دعوای اعسار وضعیت مالی شخص برای پرداخت دین بررسی میشه که پرداخت دیه نه الزاما یک دلیل ولی میتونه برای قاضی اماره ای باشه بر اینکه توانایی مالی زوج برای پرداخت یکجای دین(مهریه) کافی نیست

سلام
در دادخواست اعسار قاضی با توجه به مجموع درآمد و هزینه های محکوم علیه تصمیم می گیره، اقساطی بابت محکومیتهای دیگه میده هم میتونه مدنظرباشه

سلام اعسار از پرداخت مهریه در دادگاه خانواده رسیدگی می‌شود و هر مدرکی که فکر می‌کنید برای اثبات اعسار لازم است با خود به دادگاه ببرید
منتها محکومیت به پرداخت دیه کافی نیست.باید ثابت کنید که هر ماه انقدر پرداخت میکنید

سلام
در دعوی اعسار وضعیت مالی بررسی می‌شود.

سلام، وقت بخیر آن چیزی که در بحث اعسار مورد بررسی قرار می گرد وضعیت مالی تان هست فارغ از اینکه پرونده های متعددی داشته باشید.

با درود ، اولا تقاضای اعسار از پرداخت مهریه ، پرونده حقوقی هست و در دادگاه حقوقی مطرح میشود و پرونده مطالبه دیه در دادگاه دیگری یعنی دادگاه کیفری مطرح میشود و هیچ ربطی به همدیگر ندارند و تاثیری در اتخاذ تصمیم قاضی هم ندارد