نحوه درخواست تخلیه با اتمام قرارداد اجاره، مطالبه وجه التزام تاخیر تحویل

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۴ #49072540

سلام، بنده مالک هستم،۶ ماه از اتمام قرارداد اجاره می‌گذره و مستاجر تخلیه نمی‌کنه. به ازای هر روز تاخیر در تخلیه، مبلغی تعیین شده، آیا می‌تونم اون مبلغ رو بگیرم؟ مستاجرم پیرمرد هست، آیا می‌تونه درخواست مهلت برای پیدا کردن خونه جدید بده؟ چکار کنم زودتر تخلیه کنه و بهش مهلت ندن؟ همش اذیت میکنه. ممنون از پاسخگویی.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با انقضا مدت مستاجر مکلف به تخلیه است و وجه التزام نیز قابل مطالبه است. مهلت معمولا داده نمی شود.

سلام جهت تخلیه اقدام کنید . هم چنین وجه التزام را از ایشان مطالبه نمایید

سلام اگر قرارداد اجاره را دو دو نسخه و با امضا شهود دارید وفق مواد ۳ و۴ قانون روابط موجر و مستاجر اقدام به درخوایت دیتور تخلیه فوری نمایید در اقدام مجزی یک دادخوایت جهت مطالبه اجرات المثل هم مطرح کنید.

سلام. با توجه به اینکه مرجع قضایی بر طبق قرارداد و توافق انجام شده رای صادر مینماید بهتر است ابتدا قرارداد شما مطالعه و بررسی شود تا بتوان پاسخ صحیح و راه حل مناسب را ارائه داد.

سلام ، مطالبه وجه التزام قراردادی و تخلیه ملک از طریق قانونی نمایید.

میتونید وجه التزام و تخلیه را از ایشان بخواهید.

سلام هرچند راهکار قانونی برای تخلیه و مطالبه وجه التزام وجود دارد ولیکن بهتر است با ایشان مساعدت کنید