آیا صلح کردن در چنین شرایطی وصف کیفری دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۰۰ #49062950

قرارداد مشارکت در ساخت دارم که در آن نوشتیم “مدت این قرارداد ۲۴ ماه است که پس از اخذ پروانه آغاز می گردد”.
پس از گذشت چهار سال از بستن قرارداد؛ سارنده نه پروانه گرفته، نه نقشه از نظام دارد و بطور کلی بجز تخریب و گودبرداری هیچ کاری نکرده. وکالت ندارد. دانگ بنامش نزدیم. بجز مشارکتنامه هیچی در دست ندارد.

مشکلات بسیاری پیش آمد و سازنده به زندان رفت و علیرغم جلسات متعددی که جهت سازش و حل مشکل برگزار کردیم متاسفانه هیچکدام منجر به حل مشکل و فسخ قرارداد نشد.

حال سوال ما این است: در چنین شرایطی اگر ملک را صلح کنیم آیا وصف کیفری دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی صلح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدون تعیین تکلیف قرارداد قبلی ، اقدامی نکنید چون وصف کیفری پیدا می‌کنه و جای شما و متخلف و متهم فعلی عوض خواهد شد

با سلام
چون ملک شما به صورت مشاع هست نمی توانید به تنهایی صلح کنید وباید با توافق طرفین باشد شما می توانید ملک را تقسیم کنید وهر کس جدا گانه بر روی زمین خود ساخت وساز کند ویا کل ملک رو بر دارید وپول ملک شریک را به وی بدهید

با سلام
اظهارنامه ای مبنی بر الزام به ایفای تعهدات طبق مفاد قرارداد برای سازنده ارسال نمایید و تعیین وقت نمایید تا اگر در این زمان تعیین شده اقدام به ایفای تعهدات ننماید شما حق فسخ خواهید داشت .
بعد از فسخ قرارداد هرگونه دخل و تصرفی بر ملک خویش خواهید داشت

سلام شما قبل از هرگونه اقدامی در خصوص صلح بدوا باید اقدام به فسخ قراردادمشارکت در ساخت اقدام نمائیدصلح حقوق متعلقه شمابه این قرارداد مانعی ندارد وجنبه کیفری هم نداردولی توصیه حقیر فسخ قرارداد مشارکت با سازنده است

بنظرم شما الزام به ایفای تعهد را از ایشان بخواهید چون صرف انجام صلح مشکلی را ازشما برطرف نمی کند

باسلام بستگی دارد به قرارداد مشارکت فی مابین شما وسازنده اگر درقراردادبند داوری دارید ازطریق ارجاع به داورمذکور درقرارداد اقدام کنید دزغیراینصورت بسبت به سازنده الزام به انجام تعهدات قراردادی انجام دهید ودرادامه اگر در قرارداد شروط ضمن عقد دارید ودرآن به طرفین حق فسخ داده شده می توانید قرارداد فسخ کنید بنابراین تا تکلیف طرفین مشخص نشده اقدام به صلح ملک مذکور نکنید.

در صورتی که قسمتی از مالکیت ملک را در اثر قرارداد مشارکت بنام سازنده انتقال داده باشید نمی توانید مورد مشارکت را در قالب صلح منتقل کنید لذا الزام به ایفای تعهد سازنده را بخواهید