متاسفانه شاکی بعلت موضوع پرونده دیگری در بازداشت به سر میبرد و نمیتواند در مهلت تعیین شده در دادگاه حاضر باشد؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۷ #49026432

سلام
فردی به علت تصادف منجر به واژگونی اتومبیل خود و فرار طرف مقابل از صحنه تصادف ناگزیر گردید از راننده اتومبیل فراری جهت جبران خسارت وارده به دادگاه شکایت کند و پیرو این موضوع و تشکیل جلسات رسیدگی پرونده برای رسیدگی دقیق تر و کسب نظر کارشناس به یکی از کارشناسان دادگستری در امور تصادفات ارجاع شد که متعاقب آن از سوی شعبه رسیدگی کننده برای شاکی ابلاغیه ای آمده که ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغیه جهت ملاحظه نظریه کارشناس و اظهار هر مطلبی نفعتا یا اثباتا در شعبه حاظر باشند. اما متاسفانه شاکی بعلت موضوع پرونده دیگری در بازداشت به سر میبرد و نمیتواند در مهلت تعیین شده در دادگاه حاظر باشد. اکنون خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چه باید کرد.
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص موضوع از موارد عذر موجه تلقی می گردد، بنابر این بهتر است مراتب مذکور به شعبه اعلام گردد تا از طریق ابلاغ به نامبـرده در زندان، مراتب اعتراض و یا عدم اعتراض وی نیز از آن طریق به شعبه ارسال و اعلام گردد..

با سلام می توانند وکیل دادگستری جهت پرونده معرفی نمایند.

این مورد از موارد عذر موجه و تمدید جلسه است. اما میتوانید از طریق زندان به ایشان ابلاغ نمایید.

در صورت عدم امکان حضور شاکی می توان از طریق اخذ وکیل موضوع را پیگری نمود

می تواند ازوکیل دادگستری بهره بگیرد

باسلام .ازموارد عذر موجه محسوب میشود ومهلت قابل تمدید میباشد ..البته درصورتیکه شما ابلاغ اورا ازسامانه گرفته اید دادگاه اصل را براین میبیند که ابلاغ را دیده وتوجهی نکرده .پس بهتر است زندانی بودن ایشون رو به شعبه اعلام تا ابلاغ درزندان صورت بگیرد.

درود
می توانید با وکیلی صحبت کنید وکالت شاکی را قبول کند و امضا وی را در زندان اخذ کند و در مهلت مقرر برای ملاحظه نظر کارشناس مراجعه کند.