چرا ارجاع دادخواست عدم تمکین پس از گذشت بیش از یک ماه هنوز صورت نگرفته است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۵ #49001147

با سلام و احترام

بنده از وکیلی درخواست کرده ام که دادخواست عدم تمکین را در شهر شیراز تنظیم و ثبت نمایند ولی تقریبا بیش از یک ماه پس از ثبت دادخواست از طریق وکیل ایشان میفرمایند که هنوز ارجاع داده نشده است.
۱- سوال من این است که آیا با توجه به این زمان این روند برای همه دادخواست ها صورت میگیرد و معمولا بیش از این باید منتظر ماند تا پس از ثبت دادخواست ارجاع داده بشود یا راهی برای تسریع این روند وجود دارد؟ چگونه میتوان پیگیری کرد؟
۲- درضمن چنانچه دادخواست بصورت مجهول المکان باشد پس از ارجاع معمولا باید چند نوبت و با چه فواصل زمانی در روزنامه آگهی بشود و دادخواست عدم تمکین مجهول المکان فردی که در سامانه ثنا ثبت نام نکرده اند معمولا چقدر طول میکشد؟
۳- اگر زوجه مجهول المکان هم زمان با دادخواست عدم تمکین زوج و بدون اطلاع به زوج پرونده یا دادخواست نفقه و مهریه را راه اندازی کرده باشد و چنانچه زوج نیز بعلت مسافرت کاری در خارج از کشور بمدت چند ماه قادر به ثبت سامانه ثنا نباشد، تکلیف این دادخواست ها و مجهول المکانی زوجه آیا معلوم و آیا مرتبط به یکدیگر میشود و از حالت مجهول المکانی خارج گشته یا خیر؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

متاسفانه در شیراز به علت بیماری کرونا مدت حدودا یک ماه محدودیت پذیرش پرونده گذاشته شده بود به همین خاطر بسیاری از پرونده ها که از نظر آن مرجع قضایی دارای فوریت نبوده ارجاع و پذیرش نشده و با این وصف زمان پذیرش پرونده شما معلوم نیست
با توجه به توضیحات شما متاسفانه باید ابلاغ به هر گونه ای حتی نشر آگهی صورت گیرد وگرنه موجبات تشکیل جلسه رسیدگی فراهم نیست و با قرار رد دادخواست مواجه میشوید
خوانده اگر مجهول مکان نباشد و کدملی یا شماره تلفنی که با آن ثبت نام ثنا کرده باشد را داشته باشید حتی خارج کشور هم باشد ابلاغ صورت گرفته و معمولا رای غیابی صادر میشود

با درود در این زمینه با وکیل خود رایزنی نمایید او بر پرونده تسلط واشراف دارد، اظهارنظر ما ممکن است دقیق نباشد، پروسه دادرسی طول می‌کشد بزرگوار.

با توجه به کثرت پرونده ها این امر طبیعی است لذا از طریق سامانه ثنا موضوع را پیگیری نمایید

درود
روند رسیدگی با توجه به حجم پرونده ها و در شعبات مختلف و شهرهای مختلف متفاوت است و رویه ی یکسانی ندارد .
قبل از اینکه که خانم یا اقا دادخواستی مطرح نمایند باید ثبت نام ثنا انجام دهند بنابراین در فرض طرح دعوی از سوی هر کدام از شما، مجهول المکان محسوب نخواهید شد .

ابتدا از وکیل خود پیری نمایید اگر براش اعتماد ندارید عزل کنید متاسفانه پرسجو در مورد کار وکیل شخصی خود از دیگر وکلا متاسفانه توهین به وکیل محسوب می گردد

درود
با داشتن کد پیگیری از طریق دفاتر خدمات قضایی از وضعیت ارجاع مطلع شوید. اگر زوجه طرح دعوی کرده حتما در ثنا ثبت نام کرده است.

سلام، طولانی شدن روند ثبت و ارجاع پرونده با توجه به حجم بالای رسیدگی در محاکم طبیعیست، نشر آگهی برای خوانده مجهول المکان نیز در یک نوبت انجام می گیرد. در صورتی که می فرمایید نسبت به نفقه و مهریه اقدام نموده اند حتما ثنا داشته و نیاز به نشر آگهی نیست.