مطالبه وجه چک قدیمی و خسارت تاخیر تادیه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۸ #48958205

موکل یه چک ۷۵۰میلیونی (چک قدیمی) داشته،اونو پشت نویسی کرده بابت دین داده به آقای ب
آقای ب ساکن لامرد بوده ،ایشون در سررسید چک را به بانک لامرد می‌بره و گواهی عدم پرداخت میگیره.
یه وکالت رسمی و گواهی عدم پرداخت و چک را میده به موکل(دارنده اولیه چک)میگه خودت در مرودشت که محل صدور چک هست اقامه دعوا کن.
بنده دادخواست را ثبت کردم(البته با توجه به کتاب ایرادات قضایی عمو زاد مهدیرجی
ب را که گواهی عدم پرداخت گرفته خواهان قرار دادم و موکل را نماینده قانونی ب(سایر نمایندگان قانونی)
تامین خواسته هم قبلا با همین شرایط شکلی دادخواست گرفته بودم.
دیروز جلسه رسیدگی به دادخواست اصلی بود.بنده گفتم دفاعیاتم به شرح دادخواست هست.
وکیل مقابل پرسید الان کی طلبکار هست؟
بنده به اشتباه گفتم چک از آقای ب به موکل بنده منتقل شده.
دراصل منظورم این بود که چک را به ضمیمه وکالت رسمی به موکل بنده داده تا اقامه دعوا کند.
وکیل مقابل سریع به بند ده ماده۸۴قانون آیین دادرسی استناد کرد.
دیگه هر چی من به قاضی گفتم منظور من چیز دیگه ای بوده و چند بار گفتم دادخواست من ایراد نداشته
ایشون گفتن من فی‌المجلس قرار رد دعوا صادر کردم.
به نظر شما وکلای محترم با توجه به اینکه موضوع پرونده چک هست و ایرادی هم به دادخواست بنده وارد نبوده و موکل بنده۳۰میلیون هزینه دادرسی پرداخت کرده
تجدید نظر خواهی کنم امکان نقض رای هست؟؟
با توجه به اینکه قاضی بدوی جمله بنده را داخل رای بسیار واضح نوشته
میشه تجدید نظر هم فقط به استناد همین یه جمله اشتباه که من گفتمو در صورتجلسه درج شده رای را تایید کنه؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ضمن اینکه شما امکان اعتراض به این رای را دارد می توانید قبل از هر گونه اقدامی مبادرت به اخذ مشاوره کامل کنید تا دادخواست بی نقصی در این خصوص تنظیم شود

نیاز به تنظیم دادخواست به صورت تخصصی بر حسب شرایط چک دارید تا مجددا رد نشود.

با سلام
حتما اعتراض بزنید
حتی در فرضی که شما اشتباه گفته باشید معلومه که خواهان دعوی طلبکار هست از صادر کننده . نقل و انتقالات بعدی هیچ ارتباطی به صادر کننده نداره و دارنده ی چک می تونه علیه هر یک از ایادی ماقبل طرح دعوی بکنه. با توجه به اینکه قرار صادر شده حتما اعتراض کنید و هزینه ی زیادی نخواهد داشت. البته با یک وکیل مشورت کنید.

سلام بهتر است با مدارک از وکیل راهنمایی بخواهید تا دادخواست صحیح تنظیم نماید