قاضی حاضر نشد صحبت شهود منو بشنوه؛ جلسه بعد برم اقرار به عدم تمکین کنم ناشزم میکنن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۶ #48958033

جلسه اول الزام به تمکین بود
وکیل شوهرم گفت اومدن دنبال من ولی من قبول نکردم و ابشون گفتن شاهد دارن جلسه استماع شهود میخوان بذارن
من اس ام اس داشتم که توش شوهرم اعتراف میکرد منو بارها کتک زده به شدت شاهد دارم که پیش شاهد ها اعتراف کرده منو کتک زده
صدای ضبط شدش هست که میگه میزنمت مثل ___ تا آدم بشی ___ کثیف
ولی قاضی متاسفانه ندیده و نشنیده هیچکدوم دلایلمو نپذیرفت و رد کرد اصلا حاضر نشد بررسی کنه یه نگاه اجمالی به اس ام اس ها کرد و بقیه دلایلم نپذیرفت بدون اینکه حتی ببینه و بشنوه
کی حکم ناشزگیمو میدن راحت شم خسته شدم دیگه جلسه بعد برم بگم برنمیگردم ولم کنین حکم ناشزگی رو میدن تا یه نفس راحت بکشم قاضی حاضر نشد حتی اس ام اس های منو بخونه حتی صحبت شهود منو بشنوه خودم جلسه بعد برم اقرار به عدم تمکین کنم ناشزم میکنن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
درصورت اقرار بلی
درصورتیکه به دادگاه هم نروید این امکان وجود دارد