نحوه شکایت از تعمیرکار خودرو و بررسی صحت خدمات فاکتور شده

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷ #48931428

سلام، ماشینم خراب شد بردم تعمیرگاه، گفت باید موتور تعمیر بشه. گذاشتم و تعمیر کرد و یک فاکتور ۱۳۰ میلیونی پرداخت کردم. یک مدت بعد ماشین روغن می‌داد، بردم یک تعمیرکار دیگه که آشنای دوستان بود فاکتور رو دید و ماشین رو چک کرد گفت خیلی از کارها و قطعات که فاکتور کرده تعویض انجام نشده. محبت کنید بفرمایید که اول چطوری باید از انجام این خدمات مطمئن بشم؟ یعنی کارشناس مورد تایید اتحادیه وجود دارد که کنترل کند؟ بعد چگونه خسارت و هزینه پرداخت شده فاکتور را پس بگیرم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می‌بایست تامین دلیل انجام دهید از طریق شورای حل اختلاف درخواست کارشناسی نمایید مطابق نظر کارشناس می‌توانید دادخواست مناسب طرح کنید

ابتدا تامین دلیل انجام و از طریق اتحادیه و سپس دادگاه اقدام کنید.

سلام بدوا دادخواست تامین دلیل دهید سپس با گزارش کارشناس به اتحادیه مراجعه و نسبت به واحد صنفی شکایت کرده و به استناد همان تامین دلیل دادخواست مطالبه وجه (ایفای ناروا) دهید

سلام، از طریق کارشناسان اتحادیه و یا بوسیله تامین دلیل اقدام نمایید.

با سلام
نسبت به موضوع، تامین دلیل اخذ و پس از آن ابتدائا از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید.

سلام علیکم
باتوجه باینکه این تعمیرکار فرضا نادرستی و تقلب کرده لذا توصیه آنستکه ابتدا به اتحادیه شکایت کنید و قطعا اتحادیه برای احراز صحت و سقم ادعا ماشین و فاکتور را بررسی خواهد کرد.
درود برشما

سلام ابتدا کارشناس دادگستری در این مورد اظهارنظر نماید و به استناد نظریه ایشان دادخواست مطالبه وجه دهید