مدت زمان وکالت بلا عزل چند وقت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵,۷۴۸ #48880524

با سلام
من یه خودرو خریدم . از فروشنده وکالت بلا عزل گرفتم واسه تعویض پلاک و انتقال سند. دفتر خانه تو وکالتنامه موعد تا ۲۰ مهرماه امسال رو زده. دفتردار گفت که تا این تاریخ باید تعویض پلاک کنید. من تعویض پلاک کردم . الان خواستم بدونم واسه انتقال سند که بلا عزل وکالت داده شده همون موعد ۲۰ مهرماه هستش یا هر زمان که شرایط مهیا شد؟

با سپاس از همه اساتید گرامی

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر در وکالتنامه مدت معین شده در تاریخ مزبور فرصت دارید

سلام در صورت داشتن مدت می توانید اقدام نمایید

با توجه به مهلت تعیین شده در وکالتنامه تا مهلت مزبور وکالت بلاعزل داده شده است

سلام
چنانچه موعد ان در وکالتنامه ۲۰ مهر قید شده است لذا در مهلت باید اقدام نمایید

سلام
تا ۲۰ مهر ماه باید اقدام شود.

بستگی به مدتی دارد که در قرارداد وکالت ذکر شده در صورت عدم ذکر مدت وکالت مطلق میباشد ولی با توجه به جایز بودن ان شخص وکالت دهنده هر زمانی بخواهد میتواند انرا از بین ببرد

با سلام
چنانچه در وکالتنامه تنظیمی وکالت تنظیم سند نیز به شما داده شده باشد تا همان تاریخ مقرر (۲۰مهر) در وکالتنامه می توانید برای تنظیم سند اقدام نمایید.