حمله به خانه با چاقو و تهدید با اسلحه شکاری چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۸ #48853267

با سلام خدمت وکلای گرامی

ماه قبل همسایه ما شب هنگام با چاقو به خانه ما حمله کرده و ادعا داشت برادر ۱۵ ساله من برای خواهر ۱۲ سالع او پیام داده و ( و اینگونه که بویش می آمد پیام را آنها خودشان شروع کرده و از این کار نمی دانم چه چیزی عایدشان می‌شده و مادر آن دختر پیام میدادم ) شاکی بود بعد از کش و قوس و رفتن آنها فردای آن روز دوباره در کوچه با اسلحه شکاری تهدید کردن
همان شب ما آنها را خواستیم و با حرف زدن و پر کردن صدای آنها ( مسئله تهدید و حمله در فایل بیان شد ) مسئله تمام شد
بعد از یک ماه دوباره شروع به تهدید کردن
آیا کاری از دست ما بر می آید
و برای اقدام به شکایت باید چکار کنیم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت تهدید در دفتر خدمات قضایی مطرح کنید
اگر توهین هم کردند توهین را هم مطرح کنید
البته بهتر بود همان موقع با پلیس تماس می‌گرفتید.

سلام
میبایست شکایت توهین و تهدید و فحاشی را علیه شان مطرح نمایید