شرایط گرفتن وکیل معاضدتی چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۹ #48852741

من نزدیک به ۲ سال است که کار خود را از دست دادم، برای حق و حقوقم شکایت کرده بودم و هنوز موفق به گرفتن آن نشدم. حالا آن طرف دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارت از بنده به دادگاه ارائه کرده است. من چگونه میتوانم وکیل تسخیری داشته باشم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.به مرکز وکلا و کانون وکلا مراجعه نمایید

برای وکیل معاضدتی از طریق کانون وکلای دادگستری اقدام نمایید

سلام از طریق شعبه معاضدت کانون وکلا اقدام کنید

به شعبه معاضدت درواحد کانون وکلاء مراجعه ودرخواست وکیل معاضدتی را می نمایید

سلام.وکیل تسخیری در جرایم کیفری درجه یک تا سه است و این مورد که شما میفرمایید مربوط به وکیل معاضدتی است که در دعاوی حقوقی از سوی کانون وکلا برای افراد کن بضاعت تعیین می شود.برای اینگونه خدمات به کانون وکلای استان خویش مراجعه نمایید