نحوه مخالفت در برابر ازدواج اجباری و ممانعت از ادامه تحصیل

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳ #48830002

با سلام، مخالفت برابر ازدواج اجباری و نهی کردن خانواده از ادامه تحصیل باید چگونه باشد؟ چه پاسخی باید داد که منصرف شوند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هم وطن گرامی
بهتر است با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس فرمایید.

سلام گزینه بهتر مراجعه به مشاور خانواده ویا تماس با اورژانس اجتماعی به ۱۲۳ است

با سلام‌
به جهت ازدواج زن‌ باکره اذن پدر یا جد پدری لازم است.
برای تحصیل هیچ کس نمیتواند مانع شود و اگر مانع شود عمل خلاف قانون انجام داده است.

با سلام
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید .

با سلام،ازدواج عقد است و در هر ععقدی قصد و رضای طرفین از شرایط صحت می باشد.در مورد تحصیل نیز از حقوق انسانی و شهروندی شماست که کسی نمی تواند مانع شود،پس بهترین کار عدم تمکین در مقابل اجبار است .در صورت نیاز به کمک با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید.

با سلام
پرسش حقوقی نیست، با این حال بهتر است در شرایط بحرانی با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

بادرود
درمورد ازدواج در باکره اذن پدر یا جد پدری نیاز است برای تحصیل هیچ فردی نمیتواند مانع شود با اورژانس اجتمای ۱۲۳تماس بگیرین