به دلیل نیاز استفاده از واحد چگونه میتوان از مستاجر حاضر درخواست قانونی تخلیه فوری به عمل آورد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #48824728

با سلام،
واحدی اجاره شده و پس از چهار ماه تخلیه شده، طبق قرارداد دست نوشت ( بدون مراجعه به بنگاه ) در هنگام تخلیه پیش از موعد، با جایگزینی مستاجر، رهن پس داده می شود. در این پروسه موجر تمام متقاضی های معرفی شده ( قرارداد توسطشان امضا و در انتظار امضای موجر ) معطل کرده و باعث منصرف شدن متقاضی شده.
در ماه هشتم موجر بدون اجازه و اطلاع مستاجر کنونی و بدون ابطال قرارداد اقدام به اجاره دادن واحد به فرد جدید کرده. ( مطلع شدیم که ممکن است سند خانه هم به اسم موجر نباشد )
در صورت امکان شکایت، چه مواردی باید مد نظر باشد؟
همچنین به دلیل نیاز استفاده از واحد چگونه میتوان از مستاجر حاضر درخواست قانونی تخلیه فوری به عمل آورد؟
با تشکر از سرویس شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه سئوال واضح نیست . اگر موجر پیش از اتمام قرارداد اقدام به عقد قرارداد جدید کرده باشد که مرتکب تخلف شده و می بایست علاوه بر تحویل مورد اجاره به شما خسارات وارده را هم جبران کند .
اگر مورد اجاره در تصرف شما بوده و موجر قصد فسخ قرارداد را داشته باشد تنها با جلب رضایت شما ممکن است .