آیا کسی که با شماره شخصی تماس گرفته و میگه پلیس فتا هستش صحت دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #48816176

سلام حدود ۱ یا ۲ ماه پیش تو ایسنتا فامیل دورمون پیجش مسدود شده بود اون فکر میکرد که هک شده و تو استوری خودش گفته بود پیجم قبلی ام هک شد من بهش پیام دادم و گفتم من میتونم کمکت کنم گفت چه جوری رمز اینستاشو ازش گرفتم وارد پیجش شدم و پیجشو درست کردم یه مدت بهم پی ام میدادیم تا اینکه چند وقت پیش دعوامون شد و اون به خانوادش گفت و مادرش به من زنگ زد و حرف زدیم بعد از چند دقیقه یه فردس با شماره شخصی زنگ زد گفت از پلیس فتا تماس گرفتم گفتم بفرمایید گفت _____فحاشی دختر مردمو هک میکنی من هم قضیه رو براش توضیح دادم اون شروع به فوش ناموس دادن کرد و خیلی ناراحت شدم بعد قطع کرد حدود چند دقیقه دیگه تماس گرفت و گفت یا میری از کسی که هکش کردی معذرت خواهی میکنی یا برات پرونده درست میکنم من هم ترسیده بودم ازشون معذرت خواهی کردم
میخوام بدونم ایا کسی که با شماره شخصی تناس گرفته و میگه پلیس فتا هستش صحت داره یا نه؟
ایت پلیس فتا حق داره فوش ناموس به مردم بده؟
ایا میشه من کسی که فوش ناموس داده م میگه پلیس فتا هستش شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر پلیس فتا بود مطابق دستور قضایی شما را احضار میکردند و پلیس بدون داشتن دستور قضایی در جرایم غیر مشهود حق تحقیق یا بررسی موضوع را ندارد