بهترین روش برای صدور عدم صلاحیت حضانت چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۱۶۹ #48786405

سلام خسته نباشید
آیا استشهاد محلی برای عدم صلاحیت نگه داری از فرزند کفایت میکند یا نه؟
بهترین روش برای گرفتن حکم عدم صلاحیت چیست؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود استشهادیه کفایت نمی‌کند

سلام میتوانید از طریق استشهادیه محلی اقدام نمایید

برای سلب حضانت : موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هریک از والدین است:

اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار
اشتهار به فساد اخلاق و فحشا
ابتلا به بیماری‌های روانی با تشخیص پزشکی قانونی؛
سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضداخلاقی مانند فساد و فحشا، تکدی‌گری و قاچاق؛تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

بنام خدا _ ببینید در واقع اوضاع و احوال طرفین دعوا در اثبات موضوع صلاحیت در حضانت فرزند بسیار اهمیت دارد و بدون مشاوره و اطلاع دقیق نمی‌توان راهنمایی کاملی نمود ولیکن بایستی شرایطی که هم در قانون آمده و هم طبق عرف در جامعه است بنحوی قاضی دادگاه به اقناع وجدانی جهت صدور حکم رسیده تا از طرف سلب حضانت کند _با تشکر

سلام
استشهادیه محلی می تواند به عنوان یکی از دلایل مورد استنادواقع شود

تشخیص عدم صلاحیت با دادگاه است روش و یا شیوه ای برای گرفتن عدم صلاحیت در حضانت در قوانین پیش بینی نشده و اثبات آن معمولا با واسطه دلایلی مانند اعتیاد، محکومیت کیفری، عدم صلاحیت اخلاقی، عدم صلاحیت اقتصادی، بیماری های روحی و روانی دارنده حق حضانت، اثبات ناسالم بودن محیط زندگی کودک، افت تحصیلی و گزارش محل تحصیل کودک و.... اثبات میگردد.

با سلام، مصادیق عدم مواظبت و انحطاط اخلاقی هریک از والدین جهت سلب حضانت موارد زیر است:
اعتیاد زیان آور به الکل, مواد مخدر و قمار.
اشتهار به فساد اخلاق و فحشا
ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.
سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشا, تکدی گری و قاچاق.
تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.
برای اثبات برخی از این موارد، نظر پزشکی قانونی و برای برخی دیگر حکم محکومیت از دادگاه ضروری است. استشهادیه محلی نیز می‌تواند جهت اثبات برخی از موارد به کار رود، هر چند باید موجب علم قاضی گردد.