الان که پدربزرگ بنده فوت کرده ما میتونیم قانونی این وصیت رو ارائه بدیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۶ #48715773

عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما
پدربزرگه بنده چن سال پیش، وصیت نامه ایی تنظیم کرد که نصف اموالش که حدودا میشه یک ملک، به دو نوه پسری برسه، ولی به علت بیماری و عدم توانی جسمی نوشته ها دستخط خوده مرحوم نیستش ولی اثر انگشت خودش هست و امضایه چهار شاهد آقا و مهر دهیاریه اون روستا هست رو برگه

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت تا ثلث اموال صحیح می باشد و مازاد بر ان نیاز به تنفیذ سایر وراث دارد

سلام وصیت بر ثلث اموالش صحیح است .

وصیت بیش از ۱/۳ تنها با رضایت تمام وراث نافذ ومقبول بوده والا مازاد بر ثلث اعتباری نخواهد داشت
ضمنا با توجه به اینکه وصیت نامه دست نویس متوفی نمی باشد می باشد همه وراث تائید کنند در صورت عدم تنفیذ تمام وراث فاقد اعتبار است .

با سلام
طبق قانون هر فردی متواند صرفا برای یک ثلث ( یک سوم ) اموال خود وصیت نماید
حال در مورد شما نیز صرفا یک ثلث آن معتبر و برای الباقی آن تنفیذ سایر وراث لازم است

وصیت تا یک سوم نافذ است و مازاد بر آن نیاز به رضایت سایر وراث دارد

وصیت نامه مذکور چون با دستخط متوفی نوشته نشده اگر سایر وراث آن را قبول نکنند اعتباری ندارد . و در صورت اعتبار دادن به آن فقط تا یک سوم اعتبار دارد .

تنفیذ وصیت بیش از یک سوم با اجازه وراث خواهد بود.