ایا میشه از دست مطلع به عنوان شهادت کذب شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۴ #48705559

سلام عرض ادب حدود یک سال قبل جهت کار کابینت با مشتری قرارداد کاری بستم چند روز مونده به اتمام قراردادم با من یه شب تماس گرفتن یه جا قرار گذاشتیم ایشان با یکی از دوستان که معرف کار کابینت بودن و یه شخص دیگه از ماشین بیاده شدن منم بیاده شدم بعد صحبت کردن بابت کابینت من درصورتی که داشتم با اون دوستم که معرف بود صحبت میکردم اون شخصی که باهاش قرارداد کابینت داشتم ماشین منو سوار شد و رفت به اون دوستم گفتم بگو ماشینمو بیاره که گفت از دستم کاری بر نمیاد خلاصه با کلی جر و بحث و گلنجار رفتن به من گفتن ۲۰ میلیون سفته بده ماشینو بهت برگردونه منم سفته دادم که کار کابینتم تموم شد سفته ها رو بگیرم چون که موقع قرار داد ایشان به عنوان بیعانه مبلغ ۸ میلیون بهم داده بودن. کار کابینت با یه خورده تاخیر انجام شد و ایشان هم بعد از مدتی با تهدید کردن من سفته های منو اجرا گذاشتن و من نرفتم دادگاه محکوم شدم چون من شکایتی مطرح کردم و بروندم به دادیاری ارجاع شد و در حال برسی هست و حدود چند تا شاهد هم بردم دادیار مطلع رو احضار کردن که دوست مشترک ما بود نیامدن و دادیار دستور جلبشون رو داد و ایشون در دادگاه دروغ گفتن بعد از اینکه من یه شاهد دیگه بردم دادیار مجدد مطلع و هم متهم رو احضار کردن میخواستم بدونم ایا میشه از دست مطلع به عنوان دروغ شکایت کرد و یا راحل دیگه ای داره من بخوام شکایت دیگه ای کنم میشه راهنمایم کنید یا اگه نیاز به وکیل دارم میشه بهم بگید واقعا کمال تشکر رو دارم از راهنمایی های خوبتون ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. مطلع شاهد نیستش که بخواهید به شهادت دروغ محکومش کنید، همچنین اظهارات ایشان در حد ادله ای مثل شاهد قدرت اثبات ندارد. زیرا مطلعذشخصی است که از واقعه باخبر است و شاهد اتفاق افتادن ان نبوده است.. بنابراین با توجه به شهودتون نگران نباشید .. شما ازین مطلع در صورت اثبات بیگناهیتان میتونید، اگر ضرری متحملذشده باشید، دادخواستدمطالبه وجه بابت خسارت رو بگیرید