آیا میتوانم ادعای سند رسمی و یا وکالت نسبت به ان قسمت خریداری شده نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۱ #48704205

ورثه یک قطعه باع ارث پدرم هستم و خریدار متراژ معین از سهم یکی از خواهرام هستم ملک هنوز تفکیک نشده و ششدانگ بنام پدرم است و من با سند عادی و دست نوشته خریداری کرده ام آیا میتوانم ادعای سند رسمی و یا وکالت نسبت به ان قسمت خریداری شده نمایم که خیالم راحت باشد اگر نداد چه عنوان شکایتی باید بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با امضای تمام وراث این امکان وجود دارد.

با درود اگر امضاء تمام وراث باشد بله امکان پذیر است

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود به طرفیت خواهرتان که سهم الارث را خریداری نموده اید دعوی الزام به انتقال رسمی سهم الارث را اقامه کنید تا به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع رسیدگی شود

- امکان درخواست وکالت نامه بابت سهم ابتیاعی وجود دارد .
- میتوانید به میزان قدرالسهم خریداری شده اقدام به انتقال مشاعی سند را نموده و سپس تقاضای افراز در اداره ثبت را بنمایید تا در صورت پذیرش ، سند مستقلی صادر گردد .

اگر گواهی حصر وراثت دارید میتوانید دادخواست تنظیم سند علیه خواهر بدهید وکالت هم میتواند به شما بدهد تاخودتان به وکالت از ایشان سندرا به نام خود کنید