هدایای زمان نامزدی چگونه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #48642439

سلام،
من پنج ماه که نامزدی کردم ولی الان تقریبا یه هفتس بهم خورده من همه کادوا وسایلاشونو پس دادم حتی کادواییم که خود پسره برام گرفت ولی اون اقا هدیه های منو پس نداد بهشم گفتم گفت نمیدم، من یه مقدار پول بهش کادو دادم که گوشی بخره برا تولدش بعد اونم برا تولد من طلا بگیره ولی بهم خورد الان حاصر نیس یا پولمو بده یا گوشیو ایا میتونم شکایت کنم پسش بگیرم از پولی که انتقال دادم شات دارم، میشه کامل راهنمایی کنین که چکار کنم و پسش بگیرم، ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هدایا و وجهی که برای ایشان واریز کردید قابل مطالبه است

سلام بله شما می توانید هدایا و کادوهایتان را مسترد نمایید جهت راهنمایی بیشتر می توانید درخواست ارزیابی حقوقی نمایید