متوجه شدم حسابم به مبلغ سه میلیون مسدود شده و از پلیس فتا تهران صورت گرفته؛ میخوام پول طرفو بدم ولی نمیشه؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۶ #48587845

باسلام.
من در یک اگهی دیوار پیشنهاد یه کار اینترنتی رو دیدم. طرف اعتماد سازی کرد و از طریق تلگرام بهرحال منو فریب داد. گفت من توی حساب شما پول میریزم شما برام از طریق ------------ ارز دیجیتال خریداری کن. مبلغ سه میلیون یکبار ارسال کرد و من براش ارز خریدم. سه تومن دیگه عصر همون روز فرستاد و بعدم دیدم منو بلاک کرده. دو سه روز بعدش یکی به عنوان شاکی تماس گرفته و میگه تو از حسابم پول برداشت کردی. طرف از شهرستان بابل هست ولی من که پیگیری کردم متوجه شدم حسابم به مبلغ سه میلیون مسدود شده و از پلیس فتا تهران صورت گرفته. میخوام پول طرفو بدم ولی نمیشه. الان باید چیکار کنم؟ ایا تماس بگیرم با فتا تهران راهنماییم میکنن یا اینکه برم دفاتر الکترونیک قضایی موضوع رو مطرح کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروود،انسداد حساب تا زمان تعیین تکلیف شدن پرونده باقیست،میتوانید با ارسال اظهار نامه به شخص شاکی آمادگی خود را جهت پرداخت مبلغ اعلام نمایید.

درود بر شما، تا زمانی که این مساله تعیین تکلیف نشده باشد، انسداد حساب باقیست، لکن میتوانید از طریق ارسال اظهارنامه، آمادگی خود جهت پرداخت را به ایشان اعلام نمایید، پس از چلب رضایت ایشان، اقدام به رفع انسداد حساب نمایید.

درود
تا تعیین تکلیف نهایی حساب مسدود است شما بهتر است رضایت شاکی را جلب کنید.

با درود ابتدا ماجرا را با پلیس فتا در میان گذاشته و علت توقیف را جویا شده، ثانیا آمادگی خود را جهت پرداخت مطابق آنچه در سوال آمده است را می‌توانید طی اظهارنامه به ایشان رسما ابلاغ کنید و ثالثا به پلیس فتا نیز بیان دارید.

تا زمانی که حساب شما مسدود است امکان براشت از حساب را ندارید. در صورت شکایت ایشان شما ملزم به بازگرداندن مال هستید و اگر مشخصات ایشان را دارید میتوانید از طریق اظهارنامه عدم اطلاع خود و امادگی خود را برای پرداخت وجه به ایشان اطلاع دهید.