چگونه اقدام به استرداد مال و طلاهایم نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۰ #48580122

امروز جلسه دادگاه مبنی بر استرداد مال از همسرم داشتم خودم رفتم اون وکیلش اومده بود، طلا، گوشی که فاکتور دارم، لب تاب، هارد، و کلیه لباسهای مجلسیم، همه رو انکار کردن تو جلسه دادگاه وکیلش.
الان باید چیکار کنم؟
خیلی دارن اذیتم میکنن حتی لباسامم بهم نمی‌دن.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای اثبات ادعای خود باید دلیل مدرک ارائه نمایید در غیر اینصورت دعوا محکوم به رد است و ممکن است با توجه به شرایط علیه شما دعوا افترا نیز مطرح نمایند

سلام وسایل اختصاصی زوجه که متعلق به شما است و وسایل الکترونیکی دیگر اگر رسید به نام شما است و شما مبلغ رو داده اید میتوانید استرداد کنید از شهود هم کمک بگیرید

صرف ارائه فاکتور وجود آن وسایل را نزد طرف دعوی اثبات نمی کند و بدیهی است با انکار آنها دعوی رد خواهد شد. شما علاوه بر ارایه فاکتور باید با ادله قانونی دیگر از جمله شهادت شهود.سوگند ادعای وجود وسایل نزد طرف دعوی را ثابت میکردید.

با سلام بایستی برای طرح دعوای اینچنینی حداقل از وجود چند شاهد فاکتور عکس... و یا حداقل از اتیان سوگند استفاده مینمودید و اقامه دعوای مطالبه و استرداد بدون مستند و دلیل ریسک رد دعوی را خواهد داشت.

شاهد معرفی کنید یا قسم بخورید

اثبات دعوا باشماست