اختلاف بین دادگاه و دادسرا در تعیین صلاحیت رسیدگی به پرونده چگونه رفع گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #48567389

با سلام
یک ماه پیش شکواییه جهت تصرف عدوانی یک زمین تنظیم کردم ولی بعد از یک ماه ابلاغیه ای صادر نشد. پریروز به مجتمع قضایی مربوطه برای پیگیری رفتم و متوجه شدم که دادسرا و دادگاه بر سر تعیین صلاحیت رسیدگی اختلاف نظر دارند و پرونده من معطل مانده و راهکاری هم برای رفع مشکل ارائه ندادند. برای حل این مشکل به کدام مرجع باید گزارش بدم؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت تصرف عدوانی در دادسرا قابل رسیدگی است لذا اختلاف دادگاه و دادسرا به لحاظصلاحیت باید تعیین تکبیف شود لذا موضوع را جهت تعیین مرجع از مراجع یاد شده پیگیری نمایید.

با سلام
نیازی به گزارش به مرجع خاصی نیست، باید منتظر بمانید تا تصمیم مقتضی گرفته شود.

با سلام
همچین چیزی بعیده...
چراکه دادسرا کار تعقیب متهم و تکمیل تحقیقات را انجام داده و با صدور قرار، پرونده را برای رسیدگی به دادگاه ارسال می کند...
جهت کسب اطلاع از وضعیت پرونده به سامانه ثنا بخش اطلاع رسانی پرونده اشخاص، مراجعه نمایید