رفته از من شکایت انتقال منافع مال غیر کرده است در صورتی که من نمی دانستم که با همسرش صلح کرده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #48565331

سلام در سال ۱۳۸۰ کلیه وراث به برادر وکالت کامل دادیم حتی صلح ولی برادرم بدون اطلاع موکلین در سال ۱۳۸۵ کلیه زمین های کشاورزی را با همسرش صلح میکنند با سند رسمی در دفتر خانه. در سال ۱۳۹۷ شخصی جهت اجاره یک قطعه زمین کشاورزی داشته از برادرم که وی می‌گوید ان زمین متعلق به من میباشد و من آنجا را اجاره دادم حالا رفته از من شکایت کرد انتقال منافع مال غیر کرده است در صورتی که من نمی دانستم که با همسرش صلح کرده است

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ثابت نمایید که اطلاع نداشته اید از صلحی که انجام شده است.

با سلام در زمان احضار در دادسرا حتما همراه خود ضامن کارمند یا پروانه کسب داشته باشد و با اثبات عدم سونیت خود تبرئه خواهید شد.

سلام و درود
در صورت اثبات عدم سوء نیت قابل تعقیب کیفری نیست
موفق و موید باشید

با درود
مطابق آنچه در سوال آمده است، جرمی واقع نشده است لیکن می‌بایست عدم وجود سونیت خود را با دلایل متقن دیگری به دادسرا و دادگاه ارائه نمایید

با سلام
چنانچه ثابت نمایید که علم به صلح انجام شده نداشته اید و فی الواقع سو نیتی از این بابت وجود نداشته ، تعقیب کیفری شما به جرم انتقال مال غیر منتفی است .