با این تفاسیر که کارمنده، میتونه اعسار از هزینه دادرسی بزنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۸ #48554606

سلام
بنده دانشجو هستم و شغلی ندارم و درآمدم هم ثابت نیست. حداکثر بخوام دریافتی داشته باشم ماهیانه ۱ میلیون تومان. همسر بنده کارمند هست و برای مهریه درخواست اعسار از هزینه دادرسی زده. مهریه ایشون ۳۱۴ سکه هست.
هیچ قسط و خرجی هم نداره. تا زمانی خونه من بود که من خرجیشو میدادم، یک ریال از حقوقش رو خرج زندگی نکرد، الان هم که خونه پدرشه خرجشو پدرش میده.
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تشخیص معسر بودن یا نبودن با مرجع رسیدگی به اعسار است.

تشخیص معسر بودن همسر شما با قاضی پرونده خواهد بود و شما برای رد اعسار ایشان باید دلایل مستند را داشته باشید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، قطعا می‌تونه و موافقت میشه

احراز معسر بودن خواهان بر عهده قاضی است و شما میتوانید دلایل خود برای رد اعسار همسرتان را در دادگاه مطرح نمایید تا قاضی نسبت به بررسی آن مطالب تصمیم گیری نماید . البته با توجه به قیمت سکه و تعداد مهریه مورد مطالبه معمولا اعسار از هزینه دادرسی از خواهان مورد پذیرش قرار میگیرد .

سلام تشخیص اینکه همسرتان معسر هست یا نیست با مرجع رسیدگی کننده به اعسار است وربطی به کارمندبودن یانبودن نداره ایشان به استناد ماده ۵ قانون حمایت خانواده اعسار داده
ولی میتوانی مراتب را به دادکاه اعلام کنی