از حساب بانکی من سوءاستفاده شده؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۸ #48422382

سلام وقت بخیر من حدود ۱ ماه پیش مبلغی به حسابم آمده و همون لحظم از حسابم برداشت شده و اونایی که پول از حسابشون کم شده از من شکایت کردن در صورتی که من کاره‌ای نیستم فقط تونستم یا کمک دوست ‌ و آشنا بفهمم که با حساب من خرید اینترنتی کردن اونم ارز دیجیتال حالا باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق پلیس فتا یا دفتر خدمات قضایی اعلام جرم کنید

با سلام سریعا به پلیس فتا مراجعه و قضیه را عنوان کنید

سلام
شما نیز می توانید از طریق پلیس فتا به طرفیت از کسانی که به حساب شما واریزی داشتند طرح دعوا کنید .

از طریق خدمات قضایی ویا پلیس فتا اقدام کنید

موضوع سوء استفاده از کارت بانکی را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

با سلام
می بایست ادعای خود را ثابت کنید . همچنین باید شکایتی در این خصوص از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید .

شکایتی تحت باید مطرح شود که در پلیس فتا رسیدگی میشود و بعد دادسرا