با برگرداندن مهریه به من میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #48352502

با عرض سلام و خسته نباشید من زوج هستم همسرم بی دلیل ترک منزل کرده محکوم به وظایف خواص، عام شده مهریه ایشان را کامل پرداخت کردم حکم ازدواج مجدد هم گرفتم ایا با ازدواج مجدد من با حکم دادگاه میتواند از من طلاق بگیرد منزل جداگانه با تمام وسایل هم دارم و اینکه با برگرداندن مهریه به من میتواند طلاق بگیرد چون تحت هیچ شرایطی من حاظر به طلاق دادن نیستم با تشکر.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حق طلاق با شماست و درصورت بازگرداندن قسمتی از مهریه هم نمیتواند طلاق بگیرد
مگر اینکه عسر و حرج خود را به استناد یکی از شروط مندرج در عقدنامه به اثبات برساند

طلاق حق مرد است و گرفتن حکم طلاق توسط زوجه نیاز به اثبات عسر و حرج ایشان است .

حق طلاق با زوج میباشد و تا شما طلاقش ندهید نمیتواند اقدام به طلاق کند مگر در یک شرایط خاص که عسر و حرج نام دارد که در صورت اثبات از طرف زوجه با بخشش مقداری از مهریه خویش میتواند درخواست طلاق بدهد