اگر یکی از والدین سعی در سلب حضانت با طرح اتهام عدم سلامت روانی، نماید، چطور با این قضیه برخورد میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۶ #48299619

اگر یکی از والدین بخواهد با طرح اتهام عدم سلامت روانی حضانت را از والد دیگر بگیرد، دادگاه چه اقداماتی انجام خواهد داد؟
آیا صرفا به پزشکی قانونی ارجاع میدهد و یا اینکه میتواند وارد حوزه های خصوصی تر زندگی متهم شود؟
مثلا دسترسی به پرونده های گذشته ی آنها در مراکز مشاوره ی خانواده یا تحقیقات قضایی و ...
میشه یک مقدار توضیح بدهید که کم و کیف رسیدگی به چنین پرونده ای به چه صورتی هست؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر یکی از والدین بخواهد با طرح اتهام عدم سلامت روانی حضانت را از والد دیگر بگیرد، دادگاه علاوه بر
ارجاع به پزشکی قانونی ، میتواند وارد حوزه های خصوصی تر زندگی متهم شود، مثلا دسترسی به پرونده های گذشته ی آنها در مراکز مشاوره ی خانواده یا تحقیقات قضایی و

سلام
در این خصوص ازطریق زشکی قانونی مراتب سلامت روان فرد مورد بررسی قرار میگیرد و در مسیر معاینات سابقه سلامتی فرد و نتیجه آن نیز مورد بررسی قرار میگیرید

با سلام و احترام
باید عدم سلامت روانی هر یک از والدین توسط پزشکی قانونی بررسی شود و اگر هریک از زوجین قبلا مشکلی داشته و هرکدام مدعی عدم سلامت دیگر شود باید با ارایه مدارک پزشکی اثبات نمایید

با سلام
مدعی باید موارد ادعایی خود را اثبات نماید. ممکن است از دادگاه در خواست نماید که پرونده شما را در ارگانهای و سازمانهای مختلف برای اثبات ادعای خود مشاهده نماید یا خود مدعی بتواند اینمسائل خانوادگی خصوصی تر رابه اثبات برساندو...