آیا محتوای پیام رسان های داخلی قابل پیگیری توسط پلیس فتا هستند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۱۵ #48268925

با سلام و خسته نباشید
خیلی از مشاوران عزیز در مورد پیگیری محتوای تلگرام توسط پلیس فتا فرمودند که امکان پذیر نیست بدلیل اینکه سرور اون در ایران نیست.
آیا در مورد پیام رسان هایی مثل هاتگرام و ویدوگرام و... این شرایط برقرار هست که با حذف اکانت بازهم قابل پیگیری هست یا خیر؟
ممنون از پاسختون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، جنابعالی پاسخ سوال خود را داده اید ، بدین مضمون که چنانچه سرور پیام رسان ها در داخل کشور وجود داشته باشد ، قابلیت پیگیری و طرح شکایت وجود خواهد داشت و الا در دادگاه های رسیدگی کننده به موارد اصطلاحا ارشادی چنانچه اماره یا دلیل دیگری برای اثبات وجود نداشته باشد و پیام رسان های داخلی با سرور داخلی استفاده شده باشد ، قابلیت استعلام را داشته و قطعا پلیس فتا به استعلام های قضائی از این دست پاسخ خواهد داد و در غیر این صورت امکان پذیر نخواهد بود ... و در خصوص اکانت ها و احتمال اینکه قابلیت بازیابی داشته باشند یا خیر ، توصیه می کنم به متخصصین این امر مراجعه کنید .