دادیار با شرایط زیر در مورد اتهام ترک انفاق چه رایی صادر میکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۹ #48256256

با سلام و عرض خسته نباشید
اتهام ‌اینجانب ترک انفاق هست که پرونده پس از یک جلسه شورای حل اختلاف در شیراز ( محل وقوع عقد و خانه پدر زوجه ) به اصفهان خمینی شهر ( محل سکونت زوج ) دادیاری شعبه اول ارجاع شد. زوجه و فرزندم دختر ۲ ساله یکساله که شیراز هستن خونه پدر زوجه از آذر ۹۸
خودم بردمشون و به دلایلی بسیار چند ماه نرفتم دنبالشون
در تیرماه ۹۹ شکایت ترک انفاق کردند
در شورای حل اختلاف هم اینو اقرار کردم که بردمشون و نرفتم دنبالشون
الان وکیل زوجه هم از روی همون اقرار داره سواستفاده میکنه
از تاریخی که بردمشون ماهانه مبلغ حدودا ۵۰۰ هزار به حساب زوجه واریز میکنم به جز تیرماه که حسابام به خاطر اجرای مهریه بسته شده بودند و ۲ میلیون پولم رو بیرون کشیدند برای زوجه.
امروز دادیاری جلسه داشتم
نه گذاشتن دفاع کنم نه سوال پرسیدن فقط کفیل خواستن که بازداشت نشم منم فیش های واریزی رو بهشون دادم که حداقل تو پرونده بزارن.
کفیل امضا کرد اومدیم.
سوال ۱: چی میشه الان؟ این چه دادرسی بود؟ بازم باید برم دادیاری یا نه؟
سوال ۲: چه پیشنهادی دارید که انجام بدم که تبرئه بشم؟
واقعا ممنون
خدا اجرتون بده

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رسید مینی بر پرداخت وجه بابت نفقه ارائه دهید مرتکب ترک انفاق نشده اید

با سلام هر ماه به حساب زوجه پول واریز نمایید و با ارائه فیش ها طی یک لایحه دفاعیه به احتمال زیاد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

با سلام
نظر به ارائه فیش های واریزی ، می توانید دفاع لازم را جهت حصول منع تعقیب انجام دهید .

اگر نفقه را واریز نموده ایید و مدارک را ارائه داده اید مجرم نیستید و حکم محکومیت صادر نمی شود.

درود
اگر ترک انفاق صورت نگرفته باشد محکوم نمی شوید.

اگر حکم مجازات صادر شود احتمالا جایگزین‌های حبس نظیر جزای نقدی بر شما اعمال می شود و اگر رضایت همسر خود را بگیرید از مجازات معاف می شوید.

با درود اگر مبلغ به حساب آنها واریز میکرده اید به نظر جرمی واقع نشده است.