کسر از امار زیرش نوشته بود این یعنی پرونده رو بستن تمام؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۰ #48197016

سلام
در پرونده شکایت بنده مبنی بر نشر اکاذیب طرف محکوم شده و براش ابلاغ میره حضوری بره توضیحات بده طرف هم نمیره الان تو سامانه ثنا دیدم دو روز پیش هم ابلاغ رفته ولی در عین حال کسر از امار زیرش نوشته بود این یعنی پرونده رو بستن تمام؟ یعنی ۱ سال دویدم اثبات کنم هیچی به هیچی؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت. ام المومنین فاطمه شهیده سلام الله خدمتتان عرض کنم. کسر از، امار به منزله اتمام رسیدگی در شعبه مذکور است لذا دو جنبه میتپاند داشته باشد الف) به مرجع بالاتر ارسال شده
ب) باتوجه به عدم اثبات حکم برائت مشتکی عنه صادر و ختم رسیدگی دران شعبه اعلام شده
اما این بنده حقیر به ضم گفته حضرتعالی و عدم حضور مشتکی عنه نظرم براین است که به مرجع بالاتر پرونده را ارسال کرده اند. یا به شما اجازه ارجاع به مرجع بالاتر را داده اندزیرا در غیر اینصورت ابتدا رای برائت را صادر و بعد اعلام مختومه شدن پرونده و بعد کسر از امار داده میشد لذا اگر دقیقتر بررسی کنید کاملا برایتان مشخص میگزددبا اتوضیحاتی مه خدمتتان عرض کردم. یا علی

باسلام باتوجه به توضیحات احتمال میرودپرونده بسته نشده وتنهادرسیستم موقتابایگانی شده که ازآمارکسرگردد

درود فراوان
خیر با توجه به توضیحات و عدم صدور قرار پرونده بسته نشده و احتمالا در سیستم بعلت عدم درج تاریخ احتیاطی بصورت خودکار کسر از آمار ثبت شده است که رفع می گردد ، بصورت حضوری هم میتوانید از شعبه پیگیری نمایید .

پرونده بسته نشده چراکه در صورت بسته شدن باید حتما قرار صادر بشه

درود بر شما ،مستحضر باشید که این کسر از آمار موقت است، احتمالا از آمار آن مرجع کسر گردیده و به مرجع دیگری ارجاع شده است.

باسلام ،خیر اگر مختومه شده بود مینوشتند ولی الان بصورت موقت کنارگذاشته شده است.

با سلام،خیر،به صورت موقت است نگران نباشید.حضورا هم پیگیری کنید جهت اطمینان خاطر...