اگه زوجه به پرونده ضرب و جرح و رای تمکین قبلی اشاره کنه چه راهی دارم و چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۷ #48155859

سلام
عرض ادب خدمت وکلایی محترم و گرامی
بنده دادخواست تکمین دادم رای بدوی به نفع بنده شد
متاسفانه زوجه یا شکایت ضرب و جرح گذاشت رو پرونده و بعد ۲ سال زمان دادگاه تجدیدنظر با قسامه پرونده ضرب و جرح رو به نفع زوجه رای داد
و رای تمکینم با توجه به ضرب و جرح به نفع ایشون شد
میخواستم بدونم میتونم دادخواست مجدد تمکین بدم( در ضمن مهریه ، دیه ، نفقه میگیره )
اگه زوجه به پرونده ضرب و جرح و رای تمکین قبلی اشاره کنه چه راهی دارم و چکار باید کنم
که بتونم تمکین به نفعم بشه؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، میتونید مجدد درخواست تمکین بدید، در این حالت باید ثابت کنید خوف ضرری برای همسرتون وجود نداره، چون یک بار قبلا خلاف این مورد توسط دادگاه احراز شده. ضمنا در صورتی که حکم تمکین هم بگیرید، برای اجرای اون همسرتون رو نمیتونید الزام کنید، فقط در صورتی که ایشون در منزل مشترک حاضر نشد، نفقشون قطع میشه.

با سلام
در صورت اثبات رفع ضرر وزیان جانی همسرتان در طول این مدت امکان درخواست الزام به تمکین مجدد وجود دارد

با سلام
بله مجددا میتونید درخواست تمکین بدهید در هر صورت مهریه ، دیه و نفقه به ایشون تعلق می گیرد و اگر شما رای عدم تمکین بگیرید فقط نفقه مدت زمان عدم تمکین به زوجه تعلق نمی گیرد و پرداخت نفقه های معوقه ایشان همچنان بر عهده شماست. موفق باشید