تهدید به افشاگری نموده؛ چطور برخورد نمایم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۶ #48148058

عرض سلام و خدا قوت خدمت شما.. من چند وقت پیش داخل وات ساپ تهدید شدم و راجب گذشته بنده که با فرد خانومی در ارتباط بودم اصرار به دیدار بنده شدن که بنده قبول نکردم و اون هم گفت که ابروت رو میبرم و یه سری تهمت ها زد و کلماتی مانند زندگیتون رو سیاه میکنم و... بعدش بنده یه دختری رو میخام که با مادرش صحبت کردم برا امر خیر تهدید کردن که به این خانومی که میخایش میگیم که چه کار کردی در گذشته و... حتی شماره و آدرس منزل که بنده میخامش هم پیدا کردن و اون رو تهدید میکنن یه سری اسکرین شات داریم ازشون ولی پیاما پاک کردیم توروخدا کمک کنید خیلی مهمه

مشاوره حقوقی تهدید
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی ،تحت عنوان تهدید شکایت مطرح نمایید

با سلام و ادب
با استناد به چت های واتس آپ علیه ایشون در خدمات قضایی دادخواست تهدید ارائه بدهید.

سلام
شما می توانید صادقانه با طرف مقابلتان صحبت نمایید که دیگران قصد تخریب شما را دارند در صورت اقدامی عملی از ناحیه اشخاص فوق می توانید شکایت کیفری تهدید را مستندا به ماده ۶۶۹ قانون مجازات مطرح فرمایید

درود بر شما
با توسل به مدارکی که در اختیار دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی بابت تهدید ، شکایت خود را مطرح نمایید .

سلام، شکایت جرم تهدید قابل طرح است. لیکن قابلیت استعلام پیام ها در واتس اپ وجود ندارد، به اسکرین شات ها و شهادت شهود در صورت وجود، که شهادت دهند ایشان از طریق واتس اپ شما را تهدید نموده، استناد نمایید.

به جرم تهدید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کنید.

به جرم تهدید علیه ایشان شکایت نمایید. البته مدارک شما باید کامل باشد تا بتوانید موضوع را اثبات نمایید.