وقت رسیدگی به دلیل ناقص بودن پرونده تجدید و به تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ تغییر کرد به چه معناست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۸۹۶ #48138731

درصورتی که زوجه دادخواست حقوقی نفقه خود و دختر سه ساله اش را بدهد و پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شود و اظهارت طرفین استماع شود و زوج صراحتا اعلام نماید پولی برای پرداخت ندارد و بعد از اتمام صحبت ها در روند کار پرونده عبارت وقت رسیدگی به دلیل ناقص بودن پرونده تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ تغییر کرد درج شود در این صورت تکلیف پرونده چیست در حالی که تمکین زوج رد شده و در طی هفت ماه یک میلیون واریزی داشته لازم به ذکر است در پرونده کیفری نیز به دلیل ترک انفاق به ۱۶ ماه حبس در دادگاه بدوی محکوم شده و در حال حاضر پرونده کیفری به تجدید نظر ارجاع شده است حال با این اوصاف ما چه باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بعد از رفع نواقص تا تاریخ مذکور رای صادر میگردد

با سلام
بنابه اظهارات شما ، به دلیل نقص در مدارک یا هر مورد پرونده شما ، وقت قبلی زایل و وقت دادرسی جدیدی برای رسیدگی تعیین شده است که حتما برای رفع نقص برای معترض ابلاغیه ای صادر خواهد شد و نیز میتوانید از دادگاه بدوی جهت کسب اطلاع اقدام نمایید .

یعنی در ان تاریخ در پرونده رای صادر میشود