نحوه مطالعه لوایح توسط قضات و چگونگی ارائه لایحه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷ #48124806

سلام ، آیا قاضی تمام لوایح را قبل از دادگاه مطالعه می‌کند؟ بنده به تفکیک موضوع، شش لایحه تهیه کرده‌ام که خواندن تمام آن‌ها با سرعت معمولی پانزده دقیقه وقت لازم دارد. آیا قاضی موظف است قبل از دادگاه یا قبل از صدور رای، همه را مطالعه کند؟ چون تمام دفاعیات بنده و مدارک بنده را همین متون در بر دارند. قضات معمولا چگونه در این خصوص اقدام می‌نمایند؟
علاوه بر این طبق تجربه راهنمایی کنید، آیا بهتر است شش لایحه یک صفحه‌ای ارائه نمایم یا اینکه همه را در یک لایحه پنج صفحه‌ای ارائه نمایم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا همه مطالب را در یک لایحه و به صورت مختصر و مفید ارایه بدهید ثانیا قضات قانونا موظف هستند قبل از صدور رای تمام پرونده را مطالعه نمایند .

بهتر است تمام لوایح در قالب یک لایحه جامع و کوتاه آورده و از طولانی شدن بپرهیزید.

سلام ،مستحضر باشید قضات معمولا همه لوایح را مطالعه می نمایند ولی بدلیل کثرت کار ممکن است اشتباهاتی رخ دهد که طبیعی است بنابراین بهتر است یک لایحه بصورت جامع و مفید و بدور از تشریح بیش از حد ترجیحا در یک یا دو صفحه تنظیم و تقدیم کنید .

سلام قطعا قضات لوایح تقدیمی به دادگاه را مطالعه میکنند.دوست عزیز شما بهتر است دفاعیات خود را در قالب یک لایحه و به تفکیک موضوع در شش بند به طورواضح تقدیم دادگاه نمایید قضات معمولا در روز با پرونده های زیادی سرو کار دارند پس بهتر است لایحه کوتاه و مختصر و مفید و در بر دارنده موضوعات اصلی باشد.

با سلام
بله غالبا لوایح را مطالعه می نمایند، بهتر است تمامی مطالب در قالب یک لایحه تقدیم و از اطناب و تفصیل پرهیز شود.

سلام هم وطن گرامی
قاضی محترم تمامی لوایح شما را بررسی می نمایند. اما در خصوص تدوین لایحه بهتر است تا حد ممکن به مسائل اصلی پرداخته ،از نوشتن حاشیه و مسائلی که در تصمیم گیری و دلایل پرونده کمک نمی کند پرهیز نمایید. باتوجه به تخصصی بودن لایحه نویسی بهتر است همیشه از یک وکیل دادگستری در تنظیم آن مشورت بگیرید.

با سلام بله اگر چه قضات وقت بسیار کمی دارند ولی اغلب لوایج را می خوانند. بهتر است در یک لایحه و دربردارنده نکات اصلی باشد.