پیش خریدی کردم که از زمان انعقاد قرارداد ۱ سال بیشتر میگذره میشه شکایت کیفری علیه فروشنده بابت پیش فروش کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #48124412

انعقاد مبایعه نامه۱۳۹۷/۴/۷بوده و الان۱۳۹۸/۴/۱۳ هستش و یکسال و خورده ای گذشته، آیا تا کی می‌توان علیه فروشنده شکایت کیفری پیش فروش کرد آیا از مهلتش نگذشته چون یه نفر دیگه میگفت چون یکسال گذشته دیگه نمیتونی شکایت کیفری کنی،تکلیف چی میشه؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به غلبه جنبه عمومی جرم هر زمان می توانید شکایت کنید.

با سلام
اطلاعاتی که به شما داده اند نادرست است و در جرایم دارای جنبه ی خصوصی از تاریخ وقوع جرم تا یکسال مهلت شکایت است
ولی در اینجا موعد معین شده در قرارداد برای تحویل ملک ملاک است و اگر کذشته باشد می توانید شکایت حقوقی مطرح نمایید و خسارت دریافت نمایید

باسلام اگر فروشنده در مبایعه نامه برای تحویل عجل معین کرده یعنی قید کرده باشد در چه تاریخی تحویل شما میشود مورد معامله واز تاریخوعده شده گذشته باشد شما میتوانید شکایت کنید هر چندسالی ک گذشته باشد اما اگر تاریخی برای تحویل مورد معامله در مبایعه نامه از طرف فروشنده قید نشده باشد ویا از تاریخ وعده شده نگذشته باشد قابل شکایت نمیباشد