نحوه صحیح اخذ رسید پرداخت مهریه از زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۴۴۸ #48111144

بنده طی چند سال گذشته طی چند مرحله مقداری از مهریه همسرم را پرداخت کرده ام و الان فقط ۴۰ سکه باقی مانده است، و باهم توافق کردیم که اگه من الان یه مبلغی رو یکجا به ایشون بدهم ایشون هم کل ۴۰ سکه باقی مانده و اجرت المثل و..... هر موردی که در بحث مالی ازدواج به عهده مرد هست را ببخشه و کلا دیگه هیچ گونه ادعایی نداشته باشه میخواستم بدونم الان من چه رسیدی و چگونه متنی داشته باشه که بعدا یه موقع مشکل ساز نشه برای من و ایشون نتونه از نگارش و یا عدم نوشتن مواردی در رشید اقدام کنه و دردسرساز بشه باید در دفترخانه اسناد رسمی این کار انجام بشه یا خودمون بصورت دست نویس و با ۲ شاهد از هر طرف یک نفر کفایت میکنه، من فقط میخوام محکم بشه خیالم راحت باشه

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید وزوجه قید نماید که کلیه حقوق مالی و تعداد ۴۰ عددسکه ی بهار آزادی باقی مانده از مهریه را به زوجه ابرا نمودم و زوج هیچ گونه دینی برعهده ی زوجه ندارد

باسلام به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید وزوجه قید نماید که کلیه حقوق مالی و تعداد ۴۰ عددسکه ی بهار آزادی باقی مانده از مهریه را به زوجه ابرا نمودم و زوج هیچ گونه دینی برعهده ی زوجه ندارد .

بسمه تعالی : هر نوع رسیدی که صراحت در موضوع داشته باشد اما مهمترین مطلب اینست که این رسید عادی یا رسمی به امضا و تایید پدر یا جد پدری زوجه برسد و با امضا خود تایید نمایند

با سلام اقرار نامه رسمی واینکه زوجه حتما شما رو ابرا کنه از بقیه مهریه

از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید در آن جا توافق نامه ای مبنی بر ابرا مرد نسبت مابقی مهریه و ابرا مرد از کلیه حقوق مالی ناشی از نکاح

باسلام
بهترین راه ممکن برای این امر مراجعه به دفتر اسناد رسمی و تنظیم توافق نامه است

سلام
وقت بخیر
باید در دفتر اسناد رسمی و طی یک سند رسمی تنظیم شود و حتما از کلمه ابراء استفاده شود. خانم باید تایید کنند که مرد را نسبت به پرداخت مابقی مهریه ابراء می نمایند.